Зенит и Путин на Маракани

Гаспром доводи Зенит на Маракану. Руски великан биће гост “црвено-белих” у пријатељском сусрету. Утакмица између тимова Црвене звезде и руског првака Зенита, која је заказана за 23. март, почеће у 18 часова.

Дуел београдских црвено-белих и клуба из Санкт Петербурга привлачи велику пажњу пошто ће истог дана у Београду боравити и премијер Русије Владмир Путин, који је навијач Зенита. Очекује се да ће он присуствовати мечу.

Велика прилика да млади тим Звезде одмери снаге са шампионом Русије. Сваки меч са великим клубом за "црвено-беле" је прилика за стицање неопходног искуства.

Утакмица између два клуба заказана је као део споразума о сарадњи која је успостављена након што је руска компанија Гаспром, власник Зенита, постала генерални спонзор Црвене звезде.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи