Магат поново међу "вуковима"

Феликс Магат се враћа у клуб коме је 2009. године донео једину титулу првака Немачке у историји. Магат је предводио Шалке нешто мање од две сезоне, а онда је због лоших резултата у домаћем првенству добио отказ. Управа Волфсбурга брзо је реаговала и решила да на клупу врати искусног стручњака.

У среду му је речено да оде са клупе Шалкеа, у петак се вратио на клупу Волфсбурга. Феликс Магат је 2009. године освојио титулу са Волфсбургом, али се није договорио са управом клуба о наставку сарадње. Прешао је у Шалке, био са „краљевско плавима" непуне две сезоне, а сада се вратио у град "Фолксвагена".

Волфсбург је на својој званичној Интернет страни потврдио да је искусни Магат преузео посао од Пјера Литбарског, који за кратко време није много променио у екипи од како је клуб отпустио Стива Мекларена. 

Уз ову информацију, стиже вест да ће „вукови" највероватније уручити отказ и спортском директору Дитеру Хенесу. Волфсбург у недељу гостује Штутгарту који ће се, такође, борити за опстанак до краја сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи