Енглези не мирују

Нема мира на трибинама енглеских стадиона. Иако су неки мечеви високог ризика прошли без инцидената, изгреда је било на утакмицама друге енглеске лиге, популарног Чемпионшипа, где су проблеме правили навијачи Кристал паласа и Шефилд јунајтеда.

Иако се говори да су на Острву смирили своје навијаче, из недеље у недељу, хулигани на енглеским стадионима показују да су и даље присутни.

Лондонски дерби у Чемпионшипу (другој енглеској лиги), између Квинс парк ренџерса и Кристал Паласа, прекидан је неколико пута, јер су гостујући навијачи гађали стакленим флашама голмана Ренџерса, Педи Кенија.

Све је почело када је судија у другом полувремену досудио пенал за Ренџерс, и искључио играча Кристал паласа, Педија Мекартија.

Бесни гостујући навијачи, који су се налазили иза гола Ренџерса, гађали су флашама и конзервама голмана домеће екипе, и права је срећа да ни један пројектил није погодио своју мету.

Ситуација се смирила тек када је фудбалер Ренџерса, који је претходно играо за Палас, Шон Дери, замолио навијаче да прекину са изгредима.

Слична ствар се догодила и на мечу између Вотфорда и Шефилд јунајтеда, коју је гостујућа екипа завршила са два играча мање и поразом од 3:0.

Нервоза на терену пренела се и на трибине стадиона у Вотфорду, где су гостујући навијачи гађали и вређали повређеног фудбалера домаће екипе, Лија Хоџсона.

Фудбалски савез Енглеске најавио је истрагу поводом инцидената на ова два меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи