Бајернова ревија голова

Фудбалери Бајерна из Минхена убедљиво су победили Хамбургер на свом терену са 6:0 у утакмици 26. кола немачког првенства, док је лидер шампионата Борусија из Дортмунда доживела трећи пораз у шампионату.

Екипу Бајерна предводио је Арјен Робен са три гола, а у стрелце су се уписали још Френк Рибери и Томас Милер. Последњи погодак на мечу у Минхену био је аутогол Хеика Вестермана.

Борусија из Дортмунда је као гост поражена од Хофенхајма, али то неће угрозити водећу позицију на којој се "милионери" одавно налазе.

Једини гол у тој утакмици постигао је Ведад Ибишевић у 63. минуту.

Борусија из Дортмунда је прва на табели са 61 бодом и има 12 више од Бајера из Леверкузена који сутра игра меч 26. кола против Мајнца.

Шалке је после победе у Лиги шампиона против Валенсије и пласмана у четвртфинале тог такмичења данас био бољи од Ајнтрахта из Франкфурта са 2:1. Победу домаћину донели су Хурадо и Харистеас, док је гол за госте постигао Цавелас.

Истим резултатом (2:1) Кајзерслаутерн је на свом терену победио Фрајбург, а Нирнберг као гост екипу Волфсбурга.

Вердер и Борусија из Менхенгладбаха одиграли су у Бремену нерешено 1:1. Домаћи су повели у 39. минуту голом Сандра Вагнера, а изједначио је Данте у последњем минуту.

Вердер се тако попео са 15. на 12. место на табели са 29 бодова, док је Борусија из Менхенгладбаха остала последња са 23 бода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи