Арсенал без Ђуруа до краја сезоне

Одбрамбени фудбалер енглеског прволигаша Арсенала Швајцарац Јохан Ђуру повредио је данас раме у четвртфиналу ФА купа против Манчестер Јунајтеда и пропустиће остатак сезоне. "На жалост, до краја сезоне мораћемо да играмо без Ђуруа", рекао је тренер Арсенала Арсен Венгер.

Ђуру се повредио током данашње утакмице против Манчестер јунајтеда у четвртфиналу ФА купа, када се сударио са саиграчем Бакаријем Сањом. Јунајтед је на Олд Трафорду победио са 2:0.

После указане помоћи Ђуру је на носилима изнет са терена, због чега је Арсенал утакмицу завршио са 10 играча, пошто је Венгер пре тога извршио три измене.

"Нажалост, Јохан Ђуру неће играти до краја сезоне. Ишчашио је раме. Сезона је готова", рекао је Венгер британским медијима. Ђуру је ове сезоне одиграо 29 утакмица за Арсенал у свим такмичењима и постигао један гол, у ремију против Њукасла 4:4.

Арсенал је у последњих 13 дана елиминисан из три куп такмичења - ФА купу, Лига купу и Лиги шампиона.

Једину шансу за освајање трофеја ове сезоне "тобџије" ће имати у првенству Енглеске у коме заостају за лидером Манчестер јунајтедом три бода, али уз утакмицу мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи