ФА Куп

Јунајтед и Болтон у полуфиналу

На Олд Трафорду, "ђаволи" савладали Арсенал са 2:0 и пласирали се у полуфинале ФА Купа, стрелци Фабио и Руни. Болтон у Бирмингему славио голом Лија у последњим тренуцима меча и пласирао се у полуфинале после 11 година.

После два везана пораза, од Челсија и Ливерпула, Манчестер јунајтед одиграо је још један тежак меч, али је овога пута из њега изашао као победник.

Головима Фабија и Рунија, "ђаволи" су на свом Олд Трафорду савладали екипу Арсенала са 2:0 и тиме обезбедили пласман у полуфинале ФА Купа Енглеске.

Манчестер је до победе дошао заслужено, наневши "тобџијама" још један ударац, након недавног пораза од Барселоне у Лиги шампиона.

Немања Видић се вратио у поставу Јунајтеда и на терену је провео свих 90 минута, 

Болтон је, такође, у полуфиналу ФА Купа. Одличан меч виђен је на Сент Ендрјузу, али Бирмингем није успео да понови успех из Лига купа, који су освојили пре две недеље.

Гости су дошли до предности преко Јохана Елмандера, да би домаћи изједначили голом Џерома у 38. минуту.

Капитен Дејвис је донео нову предност Болтону са беле тачке, да би Кевин Филипс поново изједначио у 88. минуту меча.

Када се већ чекао последњи звиждук главног судије, Корејанац Чунг-Јонг Ли затресао је мрежу Гордона и донео велику радост "тротерсима".

У саставу Бирмингема није било репрезентативца Србије Николе Жигића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи