Нови изазови за Партизан и Звезду

Фудбалери Црвене звезде од 13 часова гостују Јагодини у 18. колу Суперлиге. У градском дербију, Партизан дочекује од 15 часова ОФК Београд. Остали сусрети почињу у 14.30 минута.

Фудбалери Звезде отвориће 18. коло Суперлиге. Црвен-белима предстоји изазовно и тешко гостовање у Јагодини. Ипак, победа над Инђијом од 3:1 у прошлом колу говори да су стрелци прорадили. Роберт Просинечки обећао измењени тим, како би склопио коначан мозаик пред полуфинале националног Купа.

Партизану предстоји од 15 часова окршај са градским ривалом ОФК Београдом. Црно-бели су стекли довољно сигурности, с обзиром да су играли веома ефикасно и допадљиво у претходна два пролећна кола првенства. ОФК Београд стиже као осмопласирани тим шампионата, наоружан оптимизмом и уверењем да млади играчи могу да изнесу терет меча и да спроведу замисли тренера Ђурђевића.

Лопта се неће котрљати једино у Кули, јер је меч између домаћег Хајдука и Инђије одложен због болести играча Куљана. Термин одигравања је среда од 15 часова.

У осталим мечевима од 14.30 играју:

Слобода Поинт Севојно - Рад
Металац - Борац
Чукарички Станком - Спартак Златибор Вода
Јавор - Војводина
БСК - Смедерево

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи