Комбинаторика Просинечког

Карте морају остати скривене до сусрета са вечитим ривалом. Тренер Звезде Роберт Просинечки најављује нови тим на гостовању у Јагодини. Стартер је и опорављени Милан Вилотић. Меч се игра у суботу са почетком у 13.00 часова.

Битка на два фронта захтева здраве и физички припремљене играче. Ко буде имао "дужу" клупу лакше ће доћи до циља. Тренер Звезде жели да извуче максимум из екипе. Нико није сигуран, сви морају да се боре за своје место у тиму. "Неки нису испунили очекивања, неке чувамо за меч са Партизаном у полуфиналу Купа, неки су се опоравили од повреде", рекао је Просинечки.

Од играча који нису били стартери у прва два меча пролећног дела првенства, шансу ће добити голман Бајковић, потом Микић, Вилотић, Тошић, Мијаиловић, Вешовић и Јевтић. Поред њих, у тиму ће се наћи Ћосић, Каду, Евандро и Калуђеровић.

Утакмица у Јагодини биће прва за Милана Вилотића још од августа прошле године, када је откривено да мора да паузира због здравствених проблема. Просинечки је рекао да му не смета што Звездини противници унапред знају како ће његов тим играти и у ком саставу.

"Желим да наметнем одређени стил игре којег ћемо се придржавати. Нећу ништа мењати ни за меч с Партизаном", рекао је тренер црвено-белих.

Црвена звезда у Јагодину иде после две победе на старту пролећног дела, против Смедерева (1:0) и Инђије (3:1). "Увек имамо иста очекивања, а то је победа. Гледао сам снимак јесењег дуела у којем је Звезда тешко дошла до победе од 2:1.

Сигурно је да ни сутра неће бити лако", истакао је Просинечки. Тренер црвено-белих оценио је да његовим играчима неће недостајати мотивације у сутрашњој утакмици.

"Брине ме само у каквом је стању терен. Верујем да ће моји играчи бити концентрисани и мотивисани. Покушаћемо што раније да постигнемо гол", рекао је Просинечки. Он је истакао да Звезда највише проблема има приликом прекида, што траје још од припрема у Турској. "Волео бих да нас противници више нападају, па да видим како ће екипа реаговати у таквим ситуацијама", додао је Просинечки.

Одбрамбени фудбалер црвено-белих Душко Тошић, који је прва два кола пролећног дела пропустио због повреде, рекао је да се ужелео игре и да једва чека почетак меча.

Сусрет Црвене звезде и Јагодине игра се у суботу у Јагодини са почетком у 13 сати.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи