Пропао штрајк

У фудбалском првенству Грчке избегнут је штрајк након што Удружење играча (ПСАП) није добило неопходну подршку свих 16 клубова националне лиге.

ПСАП је најавио да ће ступити у штрајк због растућег насиља навијача, што је подржало 10 од 16 клубова, као и међународно удружење играча (ФИФпро).

У Атини је, међутим, вечерас саопштено да штрајк није могуће организовати, пошто су се успротивили клубови Паниониос, Астерас Триполис, Олимпијакос Волос, Крф, Кавала и Ерготелис.

Насиље унутар и изван стадиона константан је проблем за грчке власти ове сезоне, а у изазивању нереда предњаче присталице најпопуларнијих клубова, Олимпијакоса и Панатинаикоса.

Земља је била шокирана хулиганским понашањем на дербију 19. фебруара, када су стотине навијача Олимпијакоса упале на терен, настојећи да се физички обрачунају са фудбалерима Панатинаикоса. У сукобу са полицијом више изгредника је повређено.

Нереди су касније настављени на атинским улицама. Демолирано је више аутомобила и локала, као и седиште Грчке фудбалске федерације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи