Суспензија због Месија

Председник сеоског клуба пожелео Месија, а добио суспензију. Челници Фудбалског савеза Француске показали су да немају много разумевања за хумор председника једног нижелигашког тима.

Председник сеоског клуба суспендован је на шест месеци јер је објавио да жели да пошаље понуду Барселони за трансфер Лионела Месија, пренео је лист Гардијан. Сума није поменута.

Седрик Анжолра је на челу Борна, клуба из села са 400 становника, прошлог викенда покушао је да своју екипу појача најбољим играчем света у 2010. години Аргентинцем Лионелом Месијем.

Његова шала, међутим, није наишла на разумевање у ФФФ. Барселона тако није ни добила прилику да прочита понуду коју би извeсно одбила.

"Такво понашање је неприхватљиво. Можда је у питању шала, али ми смо ту да судимо на основу чињеница", рекао је председник комисије за регистрацију играча у ФФФ Ив Бегон.

Анжолра је рекао да му је намера била само да забави другаре. "Суспендован сам на шест месеци, али је казна умањена на три. Провешћу то време у неком бару", рекао је Седрик Анжолра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи