Милијаш на Бирмингемовом "радару"

Бирмингем би ускоро могао да постане српски град. После Николе Жигића, који је постао јунак Бирмингем ситија, у екипи коју предводи Алекс Меклиш, могао би да му се приближи и Ненад Милијаш, кога прате скаути овог клуба. За српског интернационалца који игра у Вулверхемптону заинтересована и Астон вила.

После доласка Николе Жигића у Бирмингем, ускоро би још један српски фудбалер могао да обуче плави дрес те екипе. Како пише Спорт, Ненад Милијаш, који тренутно наступа за Вулверхемптон, могао би на лето да појача редове Бирмингем ситија.

Спорт пише да скаутинг служба Бирмингема прати игре Милијаша и да ће, ако добију сагласност менаџера екипе Алекса Меклиша, на крају сезоне упутити званичну понуду Вулфсима.

За Милијаша је у овом тренутку заинтересован и други клуб из Бирмингема, Астон вила која, такође, прати игре српског интернационалца.

Ипак, имајући у виду да се све три екипе боре за опстанак ове сезоне, изгледа да ће Милијашева одлука о наставку каријере зависити од тога која екипа ће задржати премијерлигашки статус.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи