Фергусон проговорио

Тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон рекао је да је његова екипа заслужено изгубила од Ливерпула у Премијер лиги. То је прва изјава тренера Манчестер јунајтеда о утакмици против Ливерпула, пошто је после тог меча и пораза у недељу од 1:3, одбио да разговара са новинарима.

"Немам изговор са лошу игру против Ливерпула, који је био бољи и заслужио је победу. Био сам разочаран, јер нисмо играли онако како сам очекивао, односно, онако како иначе играмо", рекао је Фергусон британским медијима.

Манчестер јунајтед је тренутно први на табели са три бода више, али и утакмицом више од Арсенала. Фергусон сматра да су "тобџије" озбиљан конкурент његовој екипи за титулу. "Прошле сезоне, око фебрурара-марта, Арсенал није добро играо и борбу за титулу оставио је нама и Челсију. И ове сезоне ће бити неизвесно, с тим што мислим да ће бити теже, јер су се у трку укључили Тотенхем и Манчестер сити", истакао је шкотски тренер.

"Али, екипа Арсена Венгера је сада веома опасна, други су на табели и ривалство из прошлих година је оживело. Сигуран сам да ће нам бити главна претња у напорима да освојимо титулу у Премијер лиги", додао је Фергусон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи