Венгер верује у Шамака

Робин Ван Перси наставља каријеру прошарану повредама, па неће бити у тиму Арсенала најмање три недеље. Шамак и Бентнер показали су у мечу ФА Купа да су достојне замене Холанђанину, а Венгер се нада да ће нападачи одржати форму за одлучујуће утакмице у сезони.

Маруан Шамак уписао се у стрелце први пут након четири месеца. Арсенал је савладао Лејтон Оријент у поновљеном мечу пете рунде ФА Купа, па се Арсен Венгер нада да ће Шамак бити на нивоу игара са почетка сезоне.

Март ће бити одлучујући месец за читаву Арсеналову сезону. У распореду "тобџија" налазе се утакмице везане за борбу за титулу у домаћем првенству, али и мечеви Лиге шампиона. Робин Ван Перси због повреде наће бити на располагању Венгеру, па је притисак сада на одличном центарфору из Марока.

"Потрбан нам је Шамак за утакмице које нас очекују. Он је одлично започео сезону, али се почетком децембра потпуно истрошио и није наставио серију голова. Сада се чини да се вратио у форму и то потврђује гол који је дао Лејтону", изјавио је Венгер.

Поред гола Шамака, у листу стрелаца своје име је три пута уписао и дански нападач Никлас Бентнер, тако да менаџер може бити задовољан формом офанзивне линије тима.

"Изгубили смо Ван Персија, па је битно да су Бентнер и Шамак постигли голове. Веома је важно да подигну ниво самопоуздања пред утакмице у којима морамо да побеђујемо", закључује менаџер "тобџија".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи