Смолинг избачен из хотела

Млади Фудбалер Манчестер Јунајтеда Крис Смолинг избачен је из једног лондонског хотела због недоличнох понашања, само неколико часова након утакмице са Челсијем.

Изгледа да није свима у редовима Манчестера тешко пао пораз од Челсија. Млади фудбалер "црвених ђавола" Крис Смолинг избачен је из луксузног апартмана лондонског хотела Меј Фер, преноси британска штампа.

Смолинг је након пораза своје екипе од Челсија, у коме је скривио и једанаестерац, са групом пријатеља и, како тврди енглеска штампа "неколицином пијаних девојака", лудовао у хотелу само неколико сати по окончању сусрета.

Портпарол хотела рекао је да је журка трајала до четири сата после поноћи када су Смолинг и званице избачени због тога што су се остали гости жалили на буку.

"Они који се тако понашају нису добродошли," рекао је представник хотела.

Поред закупа апартмана од фантастичних 2000 фунти гости су направили и рачун од 2400 фунти за храну и пиће. Дејли Мејл наводи да су најтраженији билки водка, Амарето, хамбургери и помфрит.

У Смолинговом клубу нико није желео да коментарише инцидент. Пре саопштења хотела из клуба су тврдили да је Смолинг "приредио забаву за пријатеље" али не и да је било проблема.
Смолинг је на утакмици скривио прилично сумњиви једанаестерац из којег је Лампард постигао победоносни гол за Челси.

Крис Смолинг је рођен у источном делу Лондона, а пре Јунајтеда играо је за Фулам и неколико аматерских клубова у Енглеској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи