Опроштај Роналда против Румуна

Роналдо ће још једном обући дрес репрезентације, у јуну у пријатељској утакмици са Румунијом, саопштила је Бразилска фудбалска федерација.

Како се наводи, меч са Румунијом одржаће се 7. јуна, а тада ће се Роналдо званично опростити од публике.

Роналдо (34) је последњи званични меч одиграо на Светском првенству 2006. године у Немачкој, када је Бразил изгубио од Француске у четвртфиналу. Тај играч је прошлог месеца окончао каријеру, у којој је освојио два Светска првенства са репрезентацијом и играо у најбољим европским клубовима. Играо је 18 година, имао је проблема са повредама колена, али је три пута био изабран за фудбалера године и био најбољи стрелац у историји СП са 15 голова.

Ромарио, Зико и Пеле такође су имали опроштајну утакмицу у Бразилу, када су завршили каријере.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи