Мурињо: Бољи сам од Пелегринија

По мојој филозофији, када заузмеш друго место, онда си само добар губитник, рекао је тренер Реала, Жозе Мурињо, коментаришући изјаву бившег тренера "галактикоса", Мануела Пелегринија, који је рекао да је задовољан учинком док је водио мадридски клуб прошле године.

Мурињо не трпи критике, то је одавно познато, а следећи коме је темпераменти Португалац морао да одговори је бивши тренер Реала, Мануел Пелегрини.

Пелегрини, који је после отказа у Реалу преузео Малагу, уочи меча са мадридским клубом следећег викенда, рекао је да је задовољан начином на који је водио "галактикосе", и освојеним другим местом у првенству.

Са друге стрне "посебни" сматра да Пелегрини нема превише разлога да буде задовољан радом у "краљевском клубу".

"По мојој филозофији, када заузмеш друго место, онда си само добар губитник. Пелегрини је само у том случају у праву када је рекао да је био добар прошле године... Довољно је само да прођем прво коло купа, и да се обезбедим пласман у четвртфинале Лиге шампиона, да би имао бољи учинак од њега. Ми смо то већ постигли у купу, чини се да ће тако бити и у Лиги шампиона, иако ту још постоји шанса да будемо елиминисани", рекао је Мурињо.

Он је додао да друго место у првенству није добар успех за клуб какав је Реал.

"Имам мишљење о наступу Реала у првенству прошле сезоне. Када си други онда си бољи од свих иза тебе. Исто је када постигнеш 500 голова и не будеш шампион, и тада си ипак само други", додао је "посебни".

Ипак, португласки стручњак је додао да Пелегрини није радио лоше у Реалу, а уочи меча ова два клуба у наредном колу домећег првенства, Мурињо је позвао бившег тренера "галактикоса" да посети бивше фудбалере у свлачионици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи