Спектакл у Атини

Утакмица је дефинитивно договорена. Олимпијакос и Црвена звезда одиграће пријатељски меч 22. марта у Атини, на стадиону Караискаки, пише на званичном сајту клуба.

Било је планирано да се та утакмица одигра у Београду али Атина нуди далеко лепше време, а и Олимпијакос има повод.

Наиме, меч два црвено-бела клуба биће део акције "Олимпијакос 20-20". Кроз ову акцију скупља се новац за аматерске клубове Олимпијакоса, који се баве мање профитабилним спортовима, а битни су за постојање читавог Спортског друштва "Олимпијакос".

Јавност у Србији ће нешто више о овој утакмици имати прилике да чује у суботу 5. марта кад ће гост Црвене звезде на конференцији за медије бити потпредседник атинског клуба Никос Карахалиос, у друштву спортског директора Дарка Ковачевића.

- Нема сумње да нам утакмица са великаном европског фудбала потпуно одговара. Ипак, још не мислимо о томе. За сада је тема једино Смедерево - рекао је Роберт Просинечки.

Нема дилеме да ће стадион Олимпијакоса 22. марта бити место сусрета и две навијачке групе које већ годинама имају братске односе, пише на званичном сајту клуба.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи