И Рома би Суботића

Мексес на лето вероватно одлази у Милан, управа Роме тражи новог играча у задњој линији. Како преносе италијански медији избор је пао на српског интернационалца Невена Суботића. Ипак "вучица" ће за услуге српског репрезентативца морати да се надмеће са најбогатијим европским клубовима.

Српски дефанзивац Невен Суботић изгледа да ће бити једна од завзеда наредног прелазног рока. За момка који фантастично игра за Борусију из Дортмунда заинтересовани су скоро сви најбогатији европски клубови.

Списку потенцијалних купаца, на којем се налазе Челзи, Манчестер јунајтед, Реал и Манчестер сити, сада се придружила и Рома.

Управа "вучице" сматра да би Суботић био идеална замена за Филипа Мексеса, који ће сасвим сигурно ово лето напустити италијанску престоницу.

За 28-годишњег Мексеса су заинтересовани били премијерлигашки клубови, Ливерпул и Арсенал, али француски интернационалац ће највероватније остати на Апенинима и потписати за Милан.

Занимљиво је да Рома од одласка Мексеса неће зарадити ни евро, јер фудбалеру на крају сезоне истиче уговор са екипом, док је понуду за продужетак сарадње одбио.

Ипак, шансе да Рома победи у трци за Суботића су минималне, имајући у виду да ће за услуге српског фудабалера, заинтересовани купци морати да издвоје огроман новац, под условом да Борусија уопште пристане на продају дефанзивца.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи