Видић направио глупост

Капитен Jунајтеда Немања Видић добијањем црвеног картона у последњем минуту меча против Челсија направио је глупост која би могла прилично да кошта његов тим, рекао је легендарни дефанзивац енглеског Арсенала Мартин Кион.

Српски репрезентативац неће моћи да игра наредног викенда у дербију против Ливерпула.

"Видић је плаховит дечко. Он је убедљиво најбољи фудбалер Манчестер Јунајтеда ове сезоне, али је у финишу меча у Лондону изгубио главу и направио глуп потез", оценио је Кион.

Он је истакао да је Видић најпре непотребно оборио Дидијеа Дрогбу, када му је судија Мартин Еткинсон опростио картон, а онда је већ у следећем нападу вукао за дрес Рамиреса и заслужио други жути картон.

"Најглупље од свега је то што ће Видић због тога пропустити утакмицу са Ливерпулом, што је проблем више за менаџера Алекса Фергусона, пошто је Рио Фердинанд повређен", написао је Кион у колумни за Дејли мејл.

Видића ће на "Енфилд роуду" у стартној постави заменити опорављени Вес Браун. Манчестер Јунајтед је и после пораза у Лондону први на табели са четири бода више у односу на Арсенал, који је одиграо меч мање.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи