Триглав тужи "црно-беле"

Словеначки Триглав најавио тужбу против Партизана Фифи, због неисплаћеног дуга за трансфер Данијела Марчете. Тај фудбалер прешао је у редове "црно-белих" у фебруару 2009. године, а управа словеначке екипе као главног кривца за неисплећене обавезе именовала је генералног секретара "црно-белих", Дарка Грубора.

После одласка Боје, који је најавио тужбу против Партизана, српски шампион наћи ће се пред Арбитражном комисијом Фифе и због тужбе словеначког клуба Триглав.

Како пишу поједини словеначки медији, а преноси Курир, управа словеначког клуба тужиће Партизан због дуга за трансфер Данијела Марчете, који је у фебруару 2009. године из Триглава прешао у редове "црно-белих".

Директор Триглава Миран Шабић оптужио је свог колегу у Партизану, Дарка Грубора, за неисплаћен трансфер.

"Партизан је продао играча у Кини за неколико милиона евра, играли су Лигу шампиона, а прљају своје име због неколико десетина хиљада евра које нама дугују за прелазак Марчете. Договор је био да у јулу 2009. буде завршено плаћање, а заправо, од тада почиње Груборово лагање. Крив сам, јер сам му веровао, уместо да смо одмах пријавили случај Фифи. Нама су те паре веома важне", рекао је Шабић словеначком листу Екипа.

Лист је пренео и информацију да је на увид добио два факса које су "црно-бели" послали Триглаву, а која је потписао Дарко Грубор.

„Имате право да се љутите, али ми верујте да сам се трудио да будем искрен и поштен према вама. Данас сам сигуран да ћемо наш дуг платити до 15. септембра", написао је Грубор у једном од саопштења.

Са друге стране, Генерални секретар Партизана признао је постојање мањег дуга према Триглаву и најавио његово скоро измирење.

Иначе, Данијел Марчета у Партизану није одиграо ни минут, био је позајмљен шкотском Фалкирку, да би на крају завршио у Копру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи