Лам тражи једноставнију игру

Бајерн је испао из трке за титулу након пораза од Борусије. "Милионери" су искористили сваку грешку домаћина и тако остварили битан тријумф. Филип Лам сматра да би једноставнија игра у одбрани свела грешке на минимум и тако елиминисала "јефтине" голове.

Борисија Дортмунд добила је утакмицу против Бајерна у Минхену након двадесет година и на тај начин широм отворила врата која воде то титуле. Баварци заостају за водећим "милионерима" 16 бодова, па се сада фокусирају на освајање другог места.

Филип Лам верује да је Бајерн претрпео пораз због лоше организације игре, посебно у одбрани. Десни бек сматра да тим превише компликује у задњој линији и да би приступ који би се првенствено заснивао на сигурности гола био ефикаснији.

"Морамо променити начин на који градимо акције. Превише бодова смо изгубили због голова које смо примили након грешака у одбрани. Понекад превише ризикујемо, што нам отежава ситуацију. Не можемо увек тежити лепом фудбалу када је лопта у одбрани. Некада треба само испуцати лопту и после се борити за њу", изјавио је Лам.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи