Барса без Гвардиоле и Виље

На врућем гостовању у Валенсији Барселона ће, како тренутно ствари стоје, бити ослабљена за Пепа Гвардиолу и Давида Виљу. Први има повреду леђа, док нападач каталонске екипе има неодложне судске обавезе.

Тренер Барселоне Пеп Гвардиола по свој прилици неће путовати са екипом у Валенсију где Барселона игра свој наредни сусрет. Разлог могућег изостанка је крајње необичан, наравно када је један шеф стручног штаба у питању. Наиме, Гвардиола има проблема са боловима у леђима и по налогу клупских лекара мора строго да се одмара наредних неколико дана.

Тренер Барселоне, из истог разлога, није водио ни тренинг екипе у уторак.

У случају да Гвардиола заиста не отпутује у Валенсију, екипу ће водити помоћни тренер Тито Виланова.

"Местаља" дефинитвно не одговара Гвардиоли, имајући у виду чињеницу да је то једини стадион где још није забележио тријумф од преузимања екипе у 2008. години.

Списак оних који највероватније неће бити на гостовању у Валенсији завршава нападач Давид Виља.

Виља ће, уместо на терену, време провести у судници због цивилне тужбе Хозеа Луиса Тамарга, иначе његовог бившег менаџера.

Ипак, чини се да су веће шансе у Виљином случају да се нађе у Валенсији с обзиром на то да фудбалер има велику жељу да заигра против своје бивше екипе и да је из тог разлога унајмио приватни авион, како би стигао на време.

Барселона ће у сваком случају бити лишена помоћи раније повређених Виктора Валдеза и капитена Пујола, док ће се Ћави највероватније наћи у саставу.

Барселона има седам бодова предности у односу на првог пратиоца Реал из Мадрида, док Валенсија заузима трећу позицију.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи