Прекршајна пријава за Беламија

Фудбалера Кардифа, Крега Беламија, песничење у пабу коштало је прекршајне пријаве. Тај играч је, почетком године, започео инцидент у којем је учествовало више особа и где су два лица теже повређена. Полиција је одлучила да против њега подигне прекршајну пријаву.

Лош момак острвског фудбала, Крег Белами, добио је прекршајну пријаву због туче. То је коначан епилог инцидента који се догодио у јануару, када је у пабу у Кардифу фудбалер учествовао у песничењу са групом гостију.

Белами се тада потукао са групом младића и добио батине. То је тек значило почетак инцидената, када се фудбалер вратио са друговима који су се после тога разрачунали са нападачима.

Коначни биланс је двоје тешко повређених лица, међу којима је био и син једног полицијског званичника, док су остали учесници нереда, укључујући и Беламија, приведени.

Беламијеве лудорије су одавно познате на Острву, од ударања саиграча голф палицом до размене удараца са противничким навијачима на терену.

Занимљиво је да су због последњег инцидента тог фудбалера и кладионице у Британији биле на губитку, када су дале високу квоту на игру да ће Белами бити први играч Премијер лиге који ће бити ухапшен.

Иако игра за Кардиф који се такмичи у Чемпионшипу, велшки фудбалер је званично играч Манчестер ситија, тако да је ушао у конкуренцију.

Оне који су ставили паре на њега, Белами је обрадовао већ 12. јануара, када је због наведене туче у пабу оптужен за напад и приведен у полицију, одакле је пуштен после плаћене кауције.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи