Атмосфера стуб Милана

Фудбалер Милана Алешандре Пато, рекао је да ужива играјући за тренутно водећи тим Серије А и саиграче назвао браћом, пренели су италијански медији.

"Волим да играм за Милан. Екипа је састављена од великих шампиона, али они нису моји саиграчи, него моја браћа", рекао је Пато који је најзаслужнији за победу Милана на свом стадиону у дуелу са трећепласираним Наполијем.

Милан је славио са 3:0, а Пато је прво изнудио једанаестерац у 49. минуту, који је реализовао Златан Ибрахимовић, потом асистирао Кевину Принсу Боатенгу за 2:0, а онда и сам постигао погодак. "Драго ми што смо одиграли одличан меч", истакао је бразилски нападач и додао да му не смета што није стандардан првотимац, већ се за место у првој постави бори са Антониом Касаном.

"Волео бих да могу увек да играм, али тренер је тај који одлучује. Моје је да се трудим и доказујем кад год ми се укаже шанса". Милан после 27 одиграних утакмица има пет бодова више од другопласираног Интера, а шест од Наполија. "Још не размишљамо о титули. Интересује нас само наредни дуел, против Јувентуса", рекао је Пато.

Утакмица Јувентус-Милан представља највећи дерби италијанског првенства, а на програму је у суботу, 5. марта, у Торину.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи