Алвеш чека нови уговор

Дани Алвеш очекује да ће ускоро потписати нови уговор са Барселоном. Бразилац каже да би волео да заврши каријеру у дресу Барсе, али да се не пита само он. Тренутни уговор десног бека и Каталонаца истиче у јуну 2012. године.

Фудбалер Барселоне Данијел Алвеш рекао је данас да је оптимиста - очекује потписивање новог уговора, иако се не слаже са управом клуба око плате.

"Оптимиста сам, знам да ћемо наћи решење. Продужетак сарадње зависи од две стране, а ако сви желе, ја ћу остати. У супротном, живот ће се наставити и ја нећу 'чупати косу због тога' ", рекао је Алвеш шпанским медијима.

Медији су навели да је Алвеш тражио да му се плата повећа на износ који добијају Андрес Инијеста и Ћави Ернандес, али му је Барселона понудила примања која имају Карлес Пујол и Ђерар Пике.

"Да од мене зависи, завршио бих каријеру у Барселони. Желим да се та ситуација што пре реши", рекао је Алвеш.

Алвешов уговор са Барселоном истиче 2012. године, а Бразилац је у јуну 2008. године из Севиље за 30 милиона евра прешао на Камп Ноу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи