Спреман отказ за Дел Нерија

Луиђи Дел Нери не бележи резултате који се од њега очекују, па навијачи и стручњаци позивају на његову оставку. Пораз од Милана у следећем колу и дефинитивно ће значити одлазак Дел Нерија са клупе "старе даме".

Изгледа да се ближи крај Луиђија Дел Нерија на клупи Јувентуса. Извештаји из Италије говоре да ће евентуални пораз у следећем колу бити окидач за отказ искусном тренеру. Отежавајућа околност Дел Нерију представља чињеница да ће противник наредног викенда бити Милан.

Судар два гиганта италијанског фудбала могао би, са друге стране, да буде почетак преокрета судбине "старе даме" и њеног тренера. Притисак расте, пошто је Јуве изгубио две утакмице у којима се рачунало на шест бодова (Леће у гостима и Болоња код куће).

Јавност позива на оставку Дел Нерија, али председник клуба Андреа Ањели сачекаће исход дербија. Ништа осим победе неће бити довољно да спаси посао садашњег стратега.

Дел Нери нема намеру да поднесе оставку и жели да се бори до краја. Ипак, Марћело Липи се све чешће помиње као наследник, али та опција доћи ће у разматрање тек на лето.

Јуве је тренутно на седмом месту у шампионату, читавих седам бодова од места које следеће године води у квалификације за Лигу шампиона. До краја првенства остало је још 11 кола.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи