Палермо отпустио Росија

Палермо је за викенд на домаћем терену изгубио од Удинезеа (7:0), па је овај резултат коштао посла Делија Росија. Нови тренер Сицилијанаца биће Серсе Козми.

Палермо је отпустио тренера Делија Росија и тако отворио простор за Серсеа Козмија, који ће преузети екипу у уторак.

"Фудбалски клуб Палермо објављује да је Делио Роси разрешен дужности. Клуб би желео да му се захвали на раду", пише у саопштењу на званичном сајту Сицилијанаца.

Ова одлука само је наставак изјаве председника Палерма Мауриција Зампаринија, који је након убедљивог пораза од Удинезеа (7:0) рекао да тренер има један посто шансе да настави са радом.

"Фудбалски клуб Палермо објављује да поставио Серсеа Козмија за тренера првог тима. Он ће водити тренинг у уторак и биће званично представљен медијима у 18.30", стоји у још једном обавештењу на званичном сајту Палерма.

Детаљи Козмијевог уговора нису саопштени. Екипа ће у Риму бити у карантину, пред утакмицу против Лација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи