Видић спреман за Тореса

Немања Видић ће у уторак предводити Јунајтед у дербију против Челсија на Стамфорд Бриџу. "Плавци" се надају да ће Торес наставити са добрим партијама против српског дефанзивца, али Видић наглашава да га овај дуел само мотивише да пружи још боље партије.

Фернандо Торес ће први пут као играч Челсија играти против Немање Видића. Српски дефанзивац имао је у прошлости неколико неспретних интервенција у дуелима са Торесом, па су медији у Енглеској Шпанца назвали "Видићевом ноћном мором". Немања не дели њихово мишљење.

"Очигледно је да неки људи имају свој став о нашем двобоју, јер се то увек помиње пред утакмице у којима се срећемо. Ја немам проблем с тим и такво мишљење могу да променим искључиво на терену. Те приче ми само помажу да се више концентришем на свој посао", изјавио је Видић.

Вођа обране "ђавола" такође је изнео свој став о Челсијевим шансама за титулу, што је слично размишљању Џона Терија, који каже да ће се "плавци" борити до последњег тренутка.

"Толико је поена разлике да ће им бити невероватно тешко да се врате у трку. Али све је могуће. Ако погледате тимове у лиги и колико смо бодова изгубили, али и колико узастопних утакмица Челси није победио, онда је јасно да још ништа није готово", сматра популарни Вида.

Бивши играч Спартака из Москве и Црвене звезде један је од фаворита за награду најбољег играча у избору асоцијације играча.

"Није на мени да говорим о учинку. Ја само желим број грешака да сведем на минимум. Све док тако размишљам, одржаћу добру форму. Генерално, никада нисам задовољан како играм. Увек желим да напредујем", закључује капитен Манчестер јунајтеда.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи