Арсенал нуди 20 милиона за Рејну

Рејна на цени, Арсенал нуди богадство за одличног чувара мреже. Фудбалски клуб Арсенал спреман је да наредног лета плати 20 милиона фунти (23,5 милиона евра) за голмана Ливерпула Пепеа Рејну, пренели су енглески медији.

Арсенал предуго тражи замену за Лемана. Ниједан чувар мреже није довољно добар да га наследи. Да ли је Пепе Рејна онај прави? Клуб из Лондона још од одласка Јенса Лемана 2008. године није успео да нађе стандардног чувара мреже, а тренер Арсен Венгер решење види у репрезентативцу Шпаније. На голу Арсенала ове сезоне смењивала су се тројица чувара мреже, Мануел Алмуниа, Лукаш Фабиански и Војцех Шћешњи.

Рејна је недавно изјавио да наредне сезоне жели да брани у Лиги шампиона, због чега још није продужио уговор са Ливерпулом. Клуб са Енфилда тренутно је шести у Премијер лиги и има осам бодова мање од Тотенхема, који се као четвртопласирани налази на месту које води у квалификације за Лигу шампиона.

Арсенал је други на табели са четири бода мање од водећег Манчестер јунајтеда, а јуче је поражен у финалу Лига купа од Бирмингема са 2:1.

Победоносни гол за Бирмингем у 90. минуту постигао је Обафеми Мартинс после неспоразума одбрамбеног играча Лорена Косијелнија и голмана Шћешњија.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи