Кројф критиковао "посебног"

"И Барселона игра две утакмице недељно, па има мање проблема него Реал. Највећа разлика међу тим клубовима је начин игре и због тога фудбалере Реала мучи распоред", рекао је Јохан Кројф, реагујући на Мурињову изјаву, којом је за последњи неуспех "галактикоса" у првенству окривио распоред.

Бивши холандски фудбалски репрезентативац Јохан Кројф рекао је да је проблем Реал Мадрида начин игре, а не распоред утакмица.

"И Барселона игра две утакмице недељно, па има мање проблема него Реал. Највећа разлика међу тим клубовима је начин игре и због тога фудбалере Реала мучи распоред", рекао је Кројф шпанским медијима.

"Барса увек доминира на утакмицама и углавном има лопту. Са друге стране, фудбалери Реал Мадрида се више уморе јер увек освајају лопту далеко од противничког гола, па морају више да трче", додао је бивши фудбалер Барселоне.

Тренер Реал Мадрида Жозе Мурињо је за кикс у првенству против Депортива у суботу (0:0) делимично окривио распоред.

"Реал је лако могао да победи Депортиво. Они имају неколицину сјајних играча који стварају много шанси. Али, фудбалери се уморе и онда морате да платите цену прекомерног рада из претходне утакмице", рекао је он.

Реал се ремијем против Депортива удаљио од титуле, пошто Барселона после 25 кола има седам бодова предности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи