Реми Звезде са Леотаром

У последњој провери пред старт пролећнег дела сезоне "црвено-бели" одиграли су нерешено са Леотаром у Требињу у мечу који је имао хуманитарни карактер. Меч обележио и повратак Вилотића на терен након дуже паузе.

Фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешено 1:1 (1:0) са Леотаром у Требињу у последњој припремној утакмици пред наставак Јелен Суперлиге Србије.

Звезда је повела голом Андрије Калуђеровића у 35. минуту, али је Канарио на пет минута до краја донео изједначење домаћој екипи.

Пред више од шест хиљада гледалаца у Требињу тренер Просинечки извео је следећи састав: Стаменковић, Нинков, Ћосић, Ади, Рељић, Исах, Евандро, Лазовић, Јевтић, Борха и Калуђеровић.

Треба напоменути да је утакмица прошла у знаку повратка на терен Милана Вилотића након дужег одсуствовања.

"Црвено-белима" вођство је донео Андрија Калуђеровић након велике грешке голмана домаћина Миленковића који је испустио лопту на ивици казненог простора, а нападач Црвене Звезде се добро снашао затресао мрежу Леотара.

Ипак, у самој завршници Леотар је успео да изједначи преко Канарија.

Утакмица је имала хуманитарни карактер јер је сав приход намењен лечењу 11-годишњег Огњена Гудеља који болује од леукемије.

Звезда у првој рунди пролећног дела шампионата игра са Смедеревом код куће шестог марта. После јесењег дела првенства ‘црвено-бели' заузимају другу позицију на табели са 35 бодова, пет мање од водећег Партизана.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи