Љубав, а не кеш

Капитен Јувентуса требало би ускоро да потпише нови уговор. Медији на "чизми" пишу о непристојним захтевима Дел Пјера, али он их демантује и наводи да новац није испред љубави према клубу и жељом за трофејима.

Алесандро Дел Пјеро открио је да жели да заврши каријеру у црно-белом дресу. Актуелни уговор 36-годишњег капитена „старе даме" истиче у јуну ове године, па су преговори око потписивања новог у току. Извештаји из Италије говоре да проблеме у преговорима прави Дел Пјеро, који захтева превише новца, међутим „Пинтурикио" демантује ове наводе.

„Читам приче у којима је моје име повезано са неким понашањем које никако није карактеристично за мене и то ме вређа. У каријери су ме увек мотивисали фудбал, Јувентус и навијачи. Новац није моја главна брига, пошто сам доста створио у животу. Могу још више да зарадим тако што ћу прихватити понуде других клубова, али то није оно што желим", изјавио је Дел Пјеро.

Капитен је изнео и детаље разговора са председником клуба Андреом Ањелијем и нагласио да му је циљ да и последње године каријере одигра у редовима „старе даме".

„Рекао сам председнику да жеља за новим уговором није економске природе, већ жеља за победама. Хоћу да нагласим да волим овај клуб и његове навијаче. Хтео бих да последњи уговор у каријери потпишем управо са Јувентусом", закључује „Пинтурикио".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи