Драгиша Зечевић: Примили смо голове после несхватљивих грешака

Селектор женске фудбалске репрезентације Србије Драгиша Зечевић изјавио је да је екипа на утакмици против Босне и Херцеговине примила голове због несхватљивих грешака.

Фудбалерке Србије одиграле су у Зеници нерешено 2:2 против БиХ, у првом мечу полуфинала баража за пласман на Европско првенство.

"Први утисак је такав да нисам задовољан како смо одиграли утакмицу. Примили смо голове после несхватљивих грешака, ствари на које смо упозоравали. Једноставно, невероватне грешке су нам се дешавале. С друге стране, имали смо, као и много пута, доста зицера које нисмо искористили на време. Идемо даље, имамо реванш", рекао је Зечевић за ФСС.

Стратег Србије је поручио да игра репрезентације мора да буде течнија, бржа и ефикаснија.

"И данас смо имали добар посед, међутим у тим неким зонама где смо требали да будемо опасни два на један, нисмо били довољно агресивни да прођемо те ситуације. И у последњем минуту смо имали зицер, нисмо постигли гол, и пре тога било је неколико ситуација. Имали смо и много кадровских проблема, али нећемо о томе, идемо даље, девојке су дале све од себе", изјавио је селектор Србије.

Зечевић је рекао да очекује да ће екипа у реваншу играти боље и да неће понављати грешке.

Реванш утакмица између репрезентације Србије и БиХ одиграће се 29. октобра од 19.00 часова у Старој Пазови. Победник двомеча играће у финалу баража за пласман на Европском првенству против бољег из дуела између Шведске и Луксембурга.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи