Нове притужбе на Џомбу

На пријатељској утакмици после једног дуела испало ми је раме, али Џомба није желео да ме прими у канцеларију, а камоли да ми плати операцију, рекао је фудбалер кулског Хајдука, Владимир Пањковић, који је најавио да ће због неиспуњених обавеза клуба, попут његовог саиграча, Рође Марјановића, започети штрајк глађу.

Штрајк глађу играча изгледа да ће ускоро бити нормална појава у српском фудбалу. Само неколико дана пошто је фудалер кулског Хајдука, Родољуб Марјановић најавио тај екстреман корак због неиплаћених зарада, још један играч овог клуба спреман је на исти корак.

Реч је о 24-годишњем Владимиру Пањковићу, који је за Курир рекао да му финансијер Хајдука, Никола Џомба није платио операцију рамену, и изнео је низ других оптужби на рачун овог клупског функционера.

"Све што је Рођа Марјановић рекао за Николу Џомбу је истина. Пошто је он изашао у јавност са својим проблемом, скупио сам храбрости и решио да урадим исто. Надам се и да остали играчи Хајдука неће ћутати и трпети неправду Николе Џомбе", рекао је Пањковић за Курир.

Он је нагласио да је од својих пара платио операцију рамена после повреде коју је доживео играјући за тим из Куле.

"Кад сам пре шест месеци против Звезде повредио раме, Хајдук ми је платио операцију. Били су тада коректни према мени. На пријатељској утакмици у Кронићу после једног дуела испало ми је раме, али Џомба није желео да ме прими у канцеларију, а камоли да ми плати операцију. Директор Влашкалић ме је водио у болницу и он је знао у каквом сам стању. Трпео сам болове данима, а онда сам морао да се задужим и позајмим 1.500 евра како бих био оперисан. Хируршки захват извршио је лекар Миланко у Новом Саду, а пре тога ми је директор Хајдука Влашкалић рекао да их повређен не занимам", нагласио је Пањковић.

Он је додао да, попут Марјановића, са Џомбом има усмени договор о плаћању и уговор који му истиче 2013. године, али да му касни и законски минималац. Пањковић је нагласио и да је уговор са Хајдуком потписао као малолетан, и да је он продужаван без његовог знања.

Најавивши тужбу Арбитражној комисији, Пањковић је рекао да је спреман да заједно са саиграчем, Родољубом Марјановићем штрајкује глађу испред просторија Фудбалског савеза Србије.

У случају Родољуба Марјановића, кулски Хајдук се огласио званичним саопштењем у којем је демантовао наводе фудбалера, па се очекује реакција и када је Владимир Пањковић у питању. Директор Хајдука, Александар Влашкалић рекао да Пањковић лаже, али да ће се клуб огласити када добије писмени захтев од Пањковића, или кад се фудбалер званично обрати Арбитражној комисији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи