Психолошком револуцијом до врха

Тренер црно-белих из Торина верује да клуб и даље има шансе за четврто место, које следеће сезоне обезбеђује квалификације за Лигу шампиона. Дел Нери тврди да играчи нису психички спремни. Промену очекује већ на следећој утакмици, против Болоње.

Луиђи Дел Нери позива на промене међу играчима пред суботњи меч против Болоње. Ако Јуве не тријумфује у овој утакмици, шансе да црно-бели заиграју европски фудбал следеће сезоне поново ће бити сведене на минимум.

"Револуција? Надам се психолошкој револуцији. Желим да моја екипа покаже другачији приступ у односу на утакмицу против Лећеа, у којој смо очекивали три бода", рекао је Дел Нери.

Јувентус је поражен од Лећеа (2:0) прошле недеље, након што је у колу пре тога савладао актуелног шампиона Италије и Европе Интер.

"Заборавили смо утакмицу од прошле недеље, али не потпуно, пошто нам она мора користити за анализу. Иста та екипа савладала је Интер само недељу дана раније", изјавио је стратег "старе даме".

Дел Нери размишља о промени тактике и каже да је битно да играчи увек размишљају о напретку.

"Морамо променити приступ и желео бих да па промена крене од утакмице са Болоњом. Све зависи у ком су стању моји фудбалери. Мислим да овај тим може да се привикне на различите ситуације у току утакмице, које зависе од кретања резултата", закључије Дел Нери.

Јувентус у оквиру 27. кола италијанског шампионата дочекује Болоњу, а меч почиње од 20.45 на Олимпијском стадиону у Торину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи