O, Алехандро

Последње одиграно коло бразилског фудбалског првенства обележио је помоћни судија утакмице између домаћег Гремија и Интернасионала, који се радовао досуђеном једанаестерцу за гостујући тим.

Бразилски електронски медији емитовали су снимак на коме се јасно види како помоћни судија Алехандро Клајних подиже руке и радује се једанаестерцу који је за Интернасионал досудио главни арбитар меча Карлос Симон.

Клајних је демантовао да се радовао "пеналу" и покушао да објасни како је тим гестом намеравао да сигнализира судији да је играч домаћих Фабио Рохембак руком спречио сигуран погодак за Интернасионал.

"Ништа нисам славио. Намера ми је била да главном судији сугеришем шта се догодило. Моја реакција је била рефлексна и испала је доста неспретна".

Бразилски медији нису, међутим, поверовали у његову причу, већ расправљају да ли је Клајних навијач Интернасионала или се само кладио на резултат те утакмице.


Меч између та два клуба завршен је нерешеним резултатом 2:2, а гости су први гол постигли управо из једанаестерца коме се осим њих обрадовао и помоћни судија утакмице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи