Ибра опет у граду моде?

Милан жели да врати Ибрахимовића у град моде. Међутим, питање је да ли "росо-нери" могу да парирају Манчестер ситију који спрема "непристојну понуду" за Шведског репрезентативца. Гвардиола још није решио да ли жели да пусти Ибру.

До краја прелазног рока остало је још две недеље, сасвим довољно за још једну „бомбу" овог лета. Поред Манчестер ситија, и Милан жели Златана Ибрахимовића.

Причало се о жељи росо-нера да врате Ибру у Милано, али, према писању шпанске штампе, сада су веома „загризли" и спремни су да се боре са пребогатим Манчестер ситијем који већ недељама „опипава" ситуацију у Каталонији.

Како пишу британски медији, „грађани" су спремни да Ибри понуде безобразних пола милиона фунти недељно, чиме би Швеђанин постао најплаћенији фудбалер на планети. Простом рачуницом, Ибра би за четири године, колики би уговор био, „у џеп"ставио невероватних 96 милиона фунти.

Менаџер Ситија Роберто Манћини жели да појача напад Ибрахимовићем са којим је освојио две титуле шампиона Италије.

Наравно, „грађани" желе да купе Ибрахимовића, док Милан жели да га позајми на годину дана, пише шпански „Спорт". Барса сигурно неће пустити Ибру у Милан уколико „росо-нери" не покрију потпуно његову плату.

Ибракадабра није потпуно задовољио откако је прошлог лета стигао у Барсу, па је добар део прошле сезоне улазио у игру са клупе. Сада, доласком Давида Виље, биће му још теже да се избори за статус првотимца.

Међутим, питање је да ли ће Гвардиола желети да пусти Ибрахимовића после разочаравајућег пораза од Севиље у Суперкупу Шпаније. Барса је претходне седмице изгубила са 3:1, а једини гол за Каталонце постигао је управо Ибрахимовић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи