Са Антићем нас чека (не)успех

Са Антићем нас чекају нови неуспеси, поручује Милован Ђорић и додаје неће гледати репрезентацију уколико "мистер" остане на клупи орлова. Подршку српском тренеру пружио репрезентативац Здравко Кузмановић.

Тек што се примирила ситуација око покушаја смене селектора Радомира Антића са клупе српске репрезентације, поново је атмосфера почела да се загрева.

Овога пута варницу која може да разбукта нови пожар упутио је Милован Ђорић, који је у интервјуу за дневни лист Курир изјавио да репрезентацију Србије са Антићем чекају нови неуспеси.

"Гарантујем да је све ово једна велика превара. Такође, цела ова прича далеко је од готовог, још ништа није завршено. Могу само да гарантујем да, уколико ФСС настави са сарадњу са тим човеком, репрезентацији следе нови, још гори неуспеси", рекао је Ђорић и додао да на Мундијал није путовао јер га је селектор Србије прогласио баксузом.

Ђорић није стао на томе већ је додао да неће гледати утакмице репрезентације уколико Антић остане на клупи "орлова".

Занимљиво је да је Ђорић једини који се јавно изјаснио против Радомира Антића, док остали функционери Фудбалског савеза Србије, који су се можда осетили прозвани када је селектор "орлова" поменуо квислинге, за сада својим изјавама не желе да дижу тензију око ове ствари.

За то време домаћи медији нагађају прелазна решења и моделе по којима би Антић и поред четири меча суспензије ипак могао да остане на клупи репрезентације.

Као евентуално решење се помиње тренер Јавора Радован Ћурчић који би, док Антићу траје суспензија, седео на клупи "орлова". Тренер Јавора једном је већ водио рерпезентацију Србије састављену од игрча који наступају у домаћем првенсту, и тада је постигао сјајан резултат победом против Јапана.

Наредних дана ће се знати да ли је ово решење реално или је и оно само једно у низу новинарских нагађања.

Једно је сигурно, Радомир Антић можда нема подршку функционера у ФСС-у, али има јако подршку навијача и играча репрезентације

Последњи који је подржао селектора "орлова" је репрезентативац Здравко Кузмановић, који је није крио одушевљење што Антић није смењен.

"Пресрећан сам што ће Антић остати селектор и морам да признам да у то нисам ни сумњао. Он је најзаслужнији што смо уопште и отишли на Мондијал, најбоље нас познаје и са њим је милина радити'', рекао Кузмановић.

Број коментара 76

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи