Венгер веран Арсеналу

На дан почетка нове сезоне Премијер лиге, менаџер Арсенала потписао је нови уговор са тим клубом. Француски стручњак ће и у наредне три године бити на клупи "тобџија", а очекује се да ће зарадити око 15 милиона евра.

Менаџер Арсенала Арсен Венгер ће и наредне три године седети на клупи лондонске екипе. Иако није позната висина уговора, острвски медији нагађају да ће Француски стручњак до јуна 2014. године зарадити око 15 милиона евра.

Венгер није крио задовољство продужетком сарадње и нагласио је да његово срце куца за Арсенал.

"Моје срце куца за Арсенал и није било никакве дилеме око продужења уговора. Лепо се осећам у клубу и жеља ми је да са њим постигнем још много успеха", поручио је Венгер који "тобџије" предводи од 1996. године.

Венгер је последњу титулу са лондонском екипом освојио 2004. године, а најавио је да је фокусиран на постизање што бољих резултата.

"Осећам се веома мотивисано пред нове изазове. Чињеница је да дуго нисмо освојили трофеј и да ћемо у наредном периоду морати да се фокусирамо на постизање бољих резултата", рекао је Венгер.

Он је поручио да ће са својим изабраницима покушати да освоји не само титулу државног првака, већ и пехар намењен победнику Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи