Маскерано жели да иде

Везиста Ливерпула и капитен аргентинске репрезентације, Хавијер Маскерано, затражио је од Роја Хоџсона, новог менаџера "црвених", да му дозволи да напусти клуб. Управа ливерпулског клуба тражи 30 милина фунти за свог везисту, а ако дође до трансфера у милански Интер, у њега би мога бити умешан и Сулеј Мунтари.

Капитен репрезентације Аргентине Хавијер Маскерано, напокон се састао са новим менаџером Ливерпула, Ројем Хоџсоном. Задњи везни "црвених", ипак, замолио је менаџера да му дозволи да напусти Енфилд и прикључи се бившем тренеру Рафи Бенитезу у миланском Интеру.

Хоџсон је данима покушавао да ступи у контакт са везистом аргентинске репрезентације, који је, после Светског првенства у Јужној Африци, просто нестао са лица Земље. Ипак, Маскерано се појавио у клупској бази Мелвуду, на дан када је и било планирано, али је са собом повео свог менаџера.

Маскерано је прошле сезоне био један од најбољих играча Ливерпула, али, како се може сазнати у изворима блиским клубу, управа "црвених" спремна је да се одрекне услуга капитена Аргентине за суму од 30 милиона фунти.

Интер је у позицији да плати наведену суму, али се помиње могућност да нови члан "црвених" постане Сулеј Мунтари. У том случају, сума би требало да буде знатно мања.

Рој Хоџсон већ спрема могућа појачања уколико Маскерано напусти Ливерпул. Искусни стручњак је "бацио око" на везисту Вест Хем јунајтеда, Скота Паркера. Хоџсон сматра да би много лакше било заменити Маскерана, него нападача Фернанда Тореса, чији је останак у редовима "црвених" такође под знаком питања.

Менаџер Ливерпула већ се сусрео са великим проблемима, иако сезона још није ни стартовала. Прве задатке обавио је како треба, пошто је успео да ангажује репрезентативца Џоа Кола, а истовремено је успео да задржи дугогодишњег капитена Стивена Џерарда у својим редовима. Ипак, како се и предвиђало, најтежи задатак биће обавезивање Маскерана и Тореса на нову верност клубу.

Играче Ливерпула очекује први спортски изазов у новој сезони, пошто тим Роја Хоџсона у четвртак гостује у Македонији, где против домаћег Работничког игра меч квалификација за Лигу Европе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару