Тајсон навијач Питербороа

Бивши боксерски шампион Мајк Тајсон изненадио је све када се на пријатељској утакмици између Питерборо јунајтеда и Вест хема, појавио у дресу домаће екипе. Гвоздени Мајк, иако је први пут чуо за Питерборо, подржавао је домаћина у мечу против лондонског клуба.

Ко би рекао да се и Мајк Тајсон навукао на фудбал, и то не онај амерички, већ онај какав се игра у целом свету. Американци који до скоро нису били одушевљени овим спортом у последње време постају загрижени фудбалски навијачи.

На трибинама у Јужној Африци виделе су се многе познате холивудске личности, па чак и један бивши амерички председник. 

И после завршетка Мундијала, опседнутост Американаца фудбалом не престаје. Нови љубитељ ове игре постао је и бивши светски шампион у боксу, Мајк Тајсон.

Гвоздени Мајк у среду је присуствовао пријатељској утакмици између домаћег Питербороа јунајтеда, који игра у првој енглеској дивизији и премијерлигаша, Вест хема.

Један од најбољих боксера свих времена публику је изненадио када се на трибинама Лондон роуд стадиона (London Road Stadium) појавио у дресу домаћег Питербороа са натписом "Мајк 1" на леђима.

Тајсон је признао присутним навијачима да никад раније није чуо за Питерборо, али да ипак навија за тај клуб у предстојећем мечу.

"Никад раније нисам чуо за Питерборо, али чим сам чуо да играју против Вест хема, помислио сам да морамо да их победимо", поручио је Тајсон преко мегафона присутним навијачима.

Иначе бивши светски шампион је дошао у овај град да учествује у шоуу под називом "An evening with the baddest man on the planet".

Наступ се одржава у једном поозоришту, а Тајсон би заједно са бившим боксерски шампионом у супер-тешкој категорији, Тимом Витерспуном, причао о свом животу и одговарао на питања публике.

Занимљиво је да карта за овај наступ кошта 30 футни, док сликање са Тајсоном кошта чак 40 фунти.

Имајући у виду да је Гвоздени Мајк одавно прокоцкао своје богатство, није ни чудо што свако појављивање пред публиком или камерама користи да би попунио рупе у буџету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару