Снајдер неће у Манчестер

Весли Снајдер одбио понуду Манчестер јунајтеда да пређе у тај клуб. Холандски репрезентативац задовољан у Интеру, после повратка са меденог месеца почиње преговоре о наставку сарадње. За младог нападача Марија Балотелија заинтересован Манчестер сити.

Уколико Холандија у недељу победи Шпанију у финалу Светског првенства, Весли Снајдер ће бити једиан од ретких играча који је освојио све трофеје за које се такмичио у једној сезони.

После освајања дупле круне у Италији и Лиге шампиона са Интером, трофеј са Мундијала био би четврти у витрини овог сјајног фудбалера.

Нема сумње да је овај играч и поред одласка Муриња, задовољан у миланском клубу, а то је потврдио одбивши понуду Манчестер јунајтеда да пређе у њихове редове.

Алекс Фергусон је имао озбиљну намеру да тим појача сјајним холандским фудбалером, а спреман је био да издвоји чак 35 милиона евра. И поред баснословне понуде, Снајдер нема намеру да мења средину.

"Сјајно се осећам у Интеру и не желим да напустим екипу сада када смо изгубли Муриња а освојили све трофеје. Циљ ми је да добро играм и под новим тренером Рафаелом Бенитезом. Нисам изненађен интересовањем за мене, играо сам добро целе сезоне, али моја жеља је да останем у Интеру", рекао је Снајдер и додао да са миланским клубом жели да продужи сарадњу.

Холандски репрезентативац се скоро оженио, а председник Интера Масимо Морати је заказао преговоре о наставку сарадње после повратка Снајдера са меденог месеца.

Ипак, на Острво би могао да оде други играч Интера, јер је тренер Манчестер ситија Роберто Манћини одлучан у намери да у клуб доведе Марија Балотелија.

Млади интеров нападач већи део сезоне био је у немилости Жозеа Муриња, а због својих будалаштина више пута се спекулисало да ће по истеку сезоне напустити редове италијанског шампиона.

За Балотелија милански клуб тражи преко 35 милиона евра, а имајући у виду да клуб из Манчестера држе арапски мултимилијардери, ова сума не би требала да представља већи проблем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару