Морати умешао прсте

Свима се чинило да је Милош Красић на корак до Јувентуса, али један човек не жели да прихвати такав расплет. Масимо Морати, који од старта жели Красића у Интеру, драстично је повећао понуду, како би српски репрезентативац ипак завршио у граду моде, а не у Торину.

Милоша Красића само су сати делили од потписивања уговора са Јувентусом. Челници "старе даме" и ЦСКА "пеглали" су последње детаље уговора, по којем би Московљани за српског репрезентативца добили 14 милиона евра, док би Красић добијао 2,5 по сезони у наредне четити године.

Међутим, у последњем тренутку у борбу за Красића укључио се и шампион Европе Интер, чији власник Масимо Морати по сваку цену жели плавокосог репрезентативца Србије у својој екипи.

"Неро-азури" су један од клубова који већ дуже време прате Красића и који од почетка покушавају да добију "зелено светло" од управе "армејаца".

Како је сазнао да је Красић врло близу Торина, Масимо Морати драстично је повисио понуду у нади да ће приволети, како ЦСКА тако и Красића да ипак не журе са одлукама. 

У Јувентусу, и поред издашне понуде "неро-азура", и даље верују да ће Красић ипак обући дрес "старе даме", а охрабрује их чињеница да су се преговорима са "армејцима" придружили и Красићев менаџер Дејан Јоксимовић, као и спортски директор Јувентуса, који се ка главном граду Русије запутио у среду око 14 часова.

Српски репрезентативац, који се налази у кампу "орлова" у Јужној Африци, пред собом већ има примерак уговора који нуди Јувентус, и који ће, надају се у Јувентусу, потписати и послати телефаксом, чим му из Москве јаве да је договор постигнут.

Претходно, три стране су провеле уторак "пеглајући" детаље трансфера, који је, како наводе "инсајдери" на корак до потписивања уговора.

Ипак, не очекује се да ће Јуве и ЦСКА постићи договор око ритма исплате обештећења за Красића, јер је "стара дама" предложила да одмах, као и следеће године, исплати по пет милиона евра, док би московски тим последња четири милиона добио за две године.

ЦСКА, међутим, тражи да Јувентус одмах исплати свих 14 милиона, што се неће догодити јер тим из Торина једноставно нема новца за такву трансакцију.

Јувентус очекује да ће Красић потписати уговор пре почетка Сватског првенства.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару