Адријано на корак до затвора

Изгледа да ће Адријаново лудовање у Бразилу коначно да му дође главе. Тужилаштво испитује повезаност овог фудбалера са нарко босом Фабијаном Атанасијем де Силвом. Сумња се да је бразилски фудбалер помагао познатом криминалцу у преносу новца стеченог трговином дрогом.

Адријанови дани у Милану, када је својим  раскалашним начином живота до лудила доводио тренере и навијаче Интера, окончали су каријеру овог фудбалера у Европи.

Таман када се помислило да се у својој земљи овај фудбалер коначно смирио, и да ће вратити каријеру на стазе старе славе, десило се супротно.

Слике које су се пре неколико дана појавиле у јавности, на којима се види Адријано како позира са аутоматским оружјем, у друштву једног од највећих нарко босова у Бразилу, навеле су тужилаштво те земље да испита цео случај.

Бразилски тужиоци објавили су да постоје "чврсте назнаке" да је Адријано пренео велику количину новца за озлоглашеног нарко "боса", за кога се верује да је одговоран за рушење полицијског хеликоптера.

Државни тужилац је у ноћи између среде и четвртка саопштио да је узео изјаву Адријана и да ће сада од судије тражити дозволу да прегледају податке са играчевог банковног рачуна и  телефона.

"Тужилаштво мисли да су јако озбиљне чињенице због којих је  играч осумњичен. Постоје снажне назнаке да је пренео новац за трговца дрогом Фабијана Атанасија да Силву", наводи се у саопштењу.

Тужилаштво је навело да се концентрише на истраживање преноса 33.000 долара од Адријана до Силве прошлог децембра.

Тужилаштво такође испитује наводно удруживање организованих криминалних група да би се продавала дрога, као и поседовање незаконитог оружја, али се нигде не наводи да је Адријано умешан у тај део случаја.

Адријано је негирао да је радио било шта лоше. После разговора са тужиоцима, није се обраћао медијима. Адвокати који су га заступали нису се јављали за реакцију касно ноћу.

Адријано није оптужен, и нејасно је за које би кривично дело могао бити оптужен.

Полиција је саопштила да је Силва, који је вођа банде "Црвена команда", октобра прошле године наредио својим људима да преузму територију ривалске банде у оближњој четврти.

Док су се две групе бориле у неконтролисаној пуцњави, запаљен је и срушен полицијски хеликоптер који је летео у близини. У том паду погинула су три полицајца.

То је започело рат банди, а око 2.000 полицајаца упало је у више од 12 локалних четврти. За мање од недељу дана акције погинуло је најмање 40 људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару