"Бед блу бојси" неће Крањчара

Навијачи Динама не желе Златка Крањчара на месту тренера. "Продао се агресору за шаку долара", сматрају "Бед блу бојси", алудирајући на уговор који је један од најбољих играча клуба са Максимира недавно потписао са Фудбалским савезом Црне Горе.

Најаве да би Златко Крањчар могао сести на упражњену клупу Динама "дигла притисак најватренијим међу навијачима клуба са Максимира, "Бед блу бојсима", који су саопштили да у знак поштовања према жртвама рата никада неће прихватити његово евентуално именовање.

 

"Иако својим деловањем Удружење навијача Динама ни на који начин не жели да утиче на рад клуба и управе, ни под којим условима не можемо прихватити чињеницу да особа која је некад била легенда клуба и маскота Динама, а недавно се за шаку долара продала држави која је била један од агресора на нашу домовину, у било којем контексту спомиње као могући тренер клуба, који је одувек био хрватска светиња. У знак пијетета према погинулим навијачима у Домовинском рату то никада нећемо прихватити", упозорили су "Бед блу бојси".

Навијачи су се обрушили и на првог човека Динама, Златна Мамића који је само дан раније изазвао скандал оптуживши "сотоне" за покушај рушења Динама, мада остаје нејасно да ли је та опаска била упућена навијачима, који су током сезоне изазвали серију инцидената са тешким последицама, или посланицима у хрватском Сабору због питања да ли Мамић плаћа порез.

"Удружење навијача Динама оштро осуђује најновији медијски иступ Здравка Мамића, као и његов позив Златку Крањчару да постане нови тренер клуба. Згрожени смо чињеницом да било који радник или члан управе Динама, доводи и једног навијача Динама у контекст стварања Велике Србије. Иако смо свесни да су неки навијачи својим непримереним понашањем заслужили осуду јавности, доводити њих, те остале навијаче Динама и пе свега припаднике скупине 'Бед блу бојс' у такав контекст, је нешто чему се од радника најдражег клуба у тренуцима борбе за истину и људска права навијача нисмо надали", наводе навијачи.

"Стога поручујемо свима, како смо на репресију, нападе, те разне ружне придеве одавно навикли и овим путем подсећамо да смо из свих нам наметнутих борби изашли као победници", закључују "Бед блу бојси".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару