Миха и Морати, па шта буде

Синиша Михајловић и Масимо Морати састаће се одмах после финала Лиге шампиона, пошто први човек Интера мора брзо да пронађе новог тренера, јер се одлазак Жозеа Муриња у Реал чини извесним.

Разговори у вези са новим тренером Интера заказани су за почетак наредне недеље, до када ће се знати да ли ће "неро-азури" бити прваци Европе и да ли ће на њиховом челу остати Жозе Мурињо. Како пишу шпански медији, "Посебни" одлази у Реал, чија је "хунта", односно управни одбор, у среду касно увече донео одлуку да се за четири милиона евра реши Мануела Пелегринија.

Пелегрини ће, ипак, остати на чели "краљевског клуба" бар још неколико дана, све док Мурињо не заврши посао са Интером и озваничи наводни договор са челницима Реала.

Италијански Коријере дело спорт, позивајући се на изворе са Меаце, пише да је Морати у четвртак заказао састанак са Михајловићем, који је, упркос чињеници да је претходних неколико дана био прилично резервисан према многућности да седне на клупу Интера, најозбиљнији кандидат да заузме Мурињово место.

Састанак између челника Интера и Михајловића ће, како пише Коријере дело спорт бити одржан у Милану или у монденском летовалишту Форте деи Марми. Додаје се да Морати жели да промовише новог тренера најкасније до уторка или среде, наредне недеље.

Ипак, постоји и опција да ће Морати и Михајловић разговарати о сценарију по којем ће Мурињо остати тренер Интера наредне сезоне и тада би бившем репрезентативцу Југославије било понуђено да настави да ради са Катанијом и буквално чека разлаз Португалца и неро-азура.

Моратију се код Михе свиђа не само тактичка философија, зрелост и луцидност, већ и његов карактер, начин на који комуницира са медијима, а оно што га брине јесте чињеница да је Михајловић за време проведено у Интеру постао исувише добар пријатељ са већином играча у клубу.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару