Тешко Звезди против БСК-а

Тренер фудбалера Црвене звезде Ратко Достанић признао је да ће му после пораза у вечитом дербију од Партизана бити врло тешко да екипу спреми за финиш сезоне и, пре свега, утакмицу са БСК Борчом у 29. колу Супер лиге.

"Да се не лажемо, после пораза у дербију, који су играчи прихватили јако тешко, биће изузетно проблематично припремити екипу. Сви у клубу, ипак, верујемо у њих", казао је Достанић на конференцији за новинаре.

Штопер Милан Вилотић сложио се са оценом да ће црвено-бели морати да преброде велики психолошки проблем због пораза од Партизана (0:1) којим су практично изгубили све шансе да се после две године оките титулом првака Србије.

"Првенство јесте практично решено, али нас дрес Звезде обавезује на победе. Тешко нам је пао пораз у дербију, али је победа најбољи начин да се то све заборави", казао је Вилотић и оценио да је БСК квалитетнији тим него што показује његова тренутна позиција на табели.

Црвена звезда, два кола пре краја Супер лиге, има четири бода мање од Партизана. БСК је 13. са 27 бодова, једним више од Чукаричког који је у зони испадања.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи