Партизан се присетио Купа шампиона

Црно-бели евоцирали успомене на 1966. годину, када су у финалу Купа шампиона у Бриселу, изгубили од Реала из Мадрида са 2:1. Бившим фудбалерима Бранку Рашовићу и Милутину Шошкићу уручени дресови, на чијим леђима је број 66.

Фудбалски клуб Партизан обележио је на свом стадиону 44 године од наступа у финалу Купа шампиона у Бриселу, када су црно-бели изгубили од Реал Мадрида са 2:1.  

Председник београдског клуба Драган Ђурић уручио је бившим фудбалерима црно-белих Бранку Рашовићу и Милутину Шошкићу дресове на чијим леђима је стајао број 66.

Ђурић и спортски директор Партизана Алберт Нађ изразили су наду да ће београдски црно-бели у скорој будућности поново направити добар резултат у Европи.

Партизан је у сезони 1965/66. на путу до финала елиминисао француски Нант, немачки Вердер и енглески Манчестер јунајтед.

У финалу које је одиграно у Бриселу екипа Партизана је повела поготком Велибора Васовића, али су Мадриђани преокренули головима Амансија и Серене.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи