Миловановић одбацио оптужбе ФК Црвена звезда

Доскорашњи тренер Металца Ненад Миловановић одбацио је данас оптужбе фудбалског клуба Црвена звезда да је на првенственој утакмици против Партизана извео ослабљени тим.

"Изненађен сам званичним саопштењем УО Црвене звезде, с обзиром на то да су моји коментари са конференције за новинаре на СОС каналу, одржаној у среду, 5. маја злоупотребљени и нетачно интерпретирани", рекао је Миловановић за Спортски журнал.

Црвена звезда је 9. маја у саопштењу, у којем је навела да је незадовољна суђењем на 138. "вечитом" дербију, поменула и Миловановића.

Црвено-бели су навели да је Миловановић, наводно, рекао да је председник Металца Драгољуб Вукадиновић, који је и члан Управног одбора Партизана, од њега тражио да на утакмици против црно-белих изведе ослабљени тим, као и да је Партизан "премирао" Металац да победи Црвену звезду.

"Постоји доказ, снимак конференције. Није тачно да сам рекао да нас је Партизан премирао за утакмицу против Црвене звезде, и то у кешу, већ да постоји много новчаних дуговања према играчима, што у премијама, што у ратама и да су нам исплаћене само премије за утакмице против Напретка и Звезде, што се може утврдити и на мом изводу из банке. Јасно се може утврдити да је премије уплатио Металац, а не Партизан", рекао је он.

Партизан је у утакмици 26. кола Супер лиге 24. априла победио Металац са 3:1, а Металац је, у мечу 19. кола на свом терену победио Звезду са 2:1.

"Такође, на снимку се може видети да сам рекао да нисам дозволио челницима Металца да ми састављају тим. Истакао сам да су тражили од мене да један играч игра, а не да не игра против Партизана, што је, мора се признати, велика разлика", додао је Миловановић.

Миловановић је поручио да га, као професионалца, не занимају односи два највећа српска клуба и да је "неумесно уплитати његово име у њихове међусобне односе".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи