Црвена звезда без коментара

Управа Црвене звезде неће коментарисати саопштења Фудбалског савеза Србије и "вечитог" ривала Партизана у којима се црвено-бели оптужују за лажи, увреде, подизање тензије, али и претње.

"Црвена звезда нема никакав коментар на саопшења ФСС и Партизана. Једино можемо да приметимо да су издата истовремено и да су писана истим стилом. То све говори", пренео је данас агенцији Бета Звездин портпарол  Марко Николовски став управе клуба.

Николовски није желео да говори ни о оптужбама председника ФСС Томислава Караџића, који је у саопштењу навео да су му претиле особе које се могу довести у везу са људима који из сенке воде Црвену звезду.

"Црвена звезда се окреће будућности и својим плановима за развој. Сви су видели шта се десило. Истина се не може сакрити", рекао је Николовски мислећи на 138. вечити дерби са Партизаном којим је и почео најновији сукоб два најтрофејнија српска клуба.

Партизан је у суботњем дербију победио са 1:0 и практично решио питање првака државе, пошто ће у последња два кола Супер лиге морати да освоји два бода. Звезда се већ у недељу огласила саопштењем у коме је оценила да су је судије покрале, а да јој је титулу одузео председник ФСС Томислав Караџић, некада први човек Партизана.

Одговори се нису дуго чекали. Партизан је Звезду оптужио за шовинизам и опасно дељење Србије по линији припадности клубу. ФСС је био још оштрији и истакао да Звезду воде људи из сенке, који црвено-беле користе зарад сопствене добробити, а које предводи некадашњи високи функционер Демократске странке Горан Весић.

Руководиоци Црвене звезде тврде да је Весић само један од бројних пријатеља клуба и да нема никакве ингеренције, већ само саветодавну улогу.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи